Tävling om Libero produkter



”Jag tävlar om ett paket från Libero hos Fröken M, tävla HÄR du oxå ! ”


Från apoteket till lillen

Idag fick jag med sambon till ICA Maxi för att kunna pricka av lite saker på babylistan. Kom bla. därifrån med en Philips Avent som jag nämnde i ett tidigare inlägg.



Vi köpte allt utom napparna och amningsinläggen på ICA's egna apotek Cura, gäller att passa på att handla där eftersom man kan dra ICA kortet och få poäng på sina köp. Napparna och amninginläggen köpte vi inne i affären, betydligt billigare än på apoteket..

Garderoben utökas

Paketet jag beställde från HM nu i veckan har redan kommit och jag var på pressbyrån och hämtade ut det i förrgår.




Beställde allt i strl 62 så det kommer nog dröjja lite tills lillen kan använda sakerna. Men men, nu återstår det bara att tvätta dessa och vika in det bland de andra kläderna som ligger i garderoben och väntar.

Philip Avent Isis

Idag var egentligen tanken att jag skulle gå bort till Babyland och inhandla lite små saker till lillen. Vi behöver fortfarande en bröstpump, napp, kudde, sängmobil, vagnmobil och sen är det säkert fler saker som jag glömt bort nu.. Istället gick jag till centrum och pratade med personalen på expert ang en canvas tavla som vi har beställt därifrån - fick ju en rabattkupong skickad till mig på mail för ganska länge sen som fortfarande gällde och den ville vi såklart använda. Så nu är en 70*50 tavla beställd, en söt bild på våra katter när de ligger och kramas.. Får visa den senare...

Ang bröstpump har jag funderat på en Philips Avent, fick tipset på familjeliv i ett forum jag skriver i + att jag läst bra recensioner om den i andra bloggar. Den kostar väl runt 500-600 kr och det får det vara värt, min plan är ju att helamma den lilla och det kan vara skönt att kunna pumpa ut så att även sambon kan få hjälpa till lite om jag skulle vilja åka iväg själv någon dag/kväll.


Ska man börja dricka hallonbladste?

I forumen på familjeliv har jag läst mycket att gravida börjar dricka hallonbladste när de kommit in i vecka 35 för att det ska vara bra inför/efter förlossningen.

Hämtat från niomander.se:
"Barnmorskor i alla tider har föreskrivit en kopp hallonbladste under graviditetens sista månad för att sätta i gång förlossningen. Det finns inte någon forskning som bevisar att det kan starta förlossningen men gott om anekdotartad bevisning att det gör verkan.
Hallonblad innehålller oxytocin, det hormon som frigörs i hypofysen för att framkalla sammandragningar i livmodern. Hallonbladste får endast användas efter vecka 35 och om man upplever att man får väldigt mycket sammandragningar så ska man genast upphöra att dricka detta te och isåfall försöka igen efter vecka 38."


Sen finns det mer info på andra sidor där det står att om man drickar hallonbladste så hjälper det livmodern att dra ihop sig snabbare.



Är det någon som har några erfarenheter gällande hallonbladste som vill dela med sig?


Barnfria helger

Jag satt och kollade i min kalender idag när jag var påväg till jobbet och insåg då att jag och sambon endast har en barnfri helg kvar där vi inte har något planerat. Nu resten av helgerna fram till BF (har inte räknat med någon övertid) så har vi något planerat antingen lördag eller söndag. Det är iof roliga saker såsom födelsedagsfester, övningskörning osv.

Sen efter BF kommer vi ha en liten bebis att mysa med varje helg ♥

Planer för helgen

Denna veckan har verkligen gått fort. I morgon är det äntligen fredag och jag har inga direkt planer för helgen så det är skönt. Ska försöka vila och ta det lugnt, ev packa lite mer till BB väskan. Sambons lillebror kommer hit ikväll så de kommer väl spendera helgen med att hitta på lite saker på stan, men jag blir trött så fort så kommer nog låta grabbarna roa sig ifred..

Om 1 timme ska jag möta både sambo och hans bror på centralen så åker vi hem och går över till pizza hut och käkar lite middag - skönt att vi slipper (läs sambon) laga mat ikväll..




Magen V36 (35+0)


Vecka 36 (35+0)

Du är i vecka 36.
Du har gått 35 fulla veckor och 0 fulla dagar (v35+0).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden)
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 1 dec 2010
Du har 34 dagar kvar till beräknad förlossning.


Kroppen: Nu står livmodern i regel som högst och det kan kännas som om alla organ är ihoppressade till bristningsgränsen. Livmodern når ända upp till bröstbensspetsen.
Under hela graviditeten har säkert tankar runt förlossningen funnits mer eller mindre. Det känns säkert som om du har varit gravid bra länge nu och förlossningen börjar kännas allt mer aktuell. Vissa ser med spänning fram emot förlossningen medan andra har blandade känslor. Det är bra att ta reda på vad som händer under de olika skedena under förlossningen. Till exempel hur du kan hantera och möta smärtan och vilka smärtlindringsmetoder som finns att tillgå.
Det kan kännas skönt att ha en väska färdigpackad när det är dags att åka in till förlossningen. I den kan du packa saker som journal från barnmorskemottagningen, olja till massage, tjocka strumpor/tofflor, mjukisbyxor, tandborste och tandkräm, hårborste, hårsnoddar, tvål och schampo, amningsbehå och amningskupor, matsäck och kamera.

Barnet: Nu väger barnet mellan 2200-2500 gram och längden är ungefär 45 centimeter. Barnet kan börja röra sig mindre nu, de stora rörelserna ersätts ofta med små stötar från fötter och knän. Man kan få fin kontakt med barnet inne i magen, om man till exempel puttar lite på något som kan vara barnets fot kan man få en reaktion tillbaka. Kanske tar barnet bort foten för att sedan placera den på samma ställe igen.

Info hämtad från Familjeliv

Besök hos BM

Varannan vecka går jag hos barnmorskan och idag var det dags igen. Jag tog mig dit vid 07:45 i morse och fick snabbt komma in på E's rum. Vi pratade lite allmänt om hur jag mår och om det börjar bli tungt och jobbigt.. Förklarade att trots foglossningen så mår jag ganska bra, jag börjar se ljuset i tunneln och nu är det inte alls långt kvar..

Blodtryck: 105/65
SF mått: 32 cm
Hjärtslag: 148

Ligger lite under normalkurvan men det är inget att oroa sig för säger hon, vi får se hur kurvan ligger vid nästa besök om två veckor helt enkelt. Hon sa att barnet lägger på sig ca 150-200g per vecka nu och uppskattade att denna lilla gossen kommer väga mellan 3-3,2 kg när han tittar ut.


Sista svängen på IKEA

Igår var vi varit sista svängen på IKEA innan lillens ankomst, sista på shoppinglistan löd:

- gardiner till kontoret
- lampa till gästrummet
- stor vas till vardagsrummet

Vi hittade gardiner och en vas men det blev ingen lampa till gästrummet (framtida barnrummet), varken jag eller sambon hittade en lampa som vi fastnade för. Men lite annat smått och gott blev det också såklart, svårt att låta bli att handla något annat än vad som stod på listan.

Kom därifrån med:

- en liten termos (kan vara bra att ha till lilleman i framtiden)
- plastblommor (katterna har en förmåga att äta upp "vanliga blommor)
- några bordtabletter
- en arbetsstol till gästrummet
- en julstjärna


Bebiskläder på HM

Ja jag vet att jag ofta skriver om alla inköp som vi gör till lillen, men det får ni stå ut med...

Denna gången har jag fastnat för två saker på HM, ett litet set med munkjacka + byxa och sen ett startpaket med lite olika delar med Barbapapa tryck. Hade tänkt att beställa dessa i strl 62, man vet ju inte alls vad det är för väder och så efter jul eller hur snabbt lilleman kommer att växa och jag har hellre saker hemma än att jag ska behöva trängas med massa julklappsshoppande människor sen.....


    


Dagens ros

Det började som en helt vanlig dag, jag hoppade av bussen på gullmarsplan och gick ner på den smockfulla tunnelbane perrongen. Tåget kom och vi alla trängde oss på och åkte mot skanstull, jag kände hur det gjorde ont i höfter/bäcken av mina foglossningar och längtade redan till att jag skulle gå av...

Vid skanstull var det flera som gick av och jag såg två platser som blev lediga men det fanns ingen chans att jag skulle kunna tränga mig förbi alla de andra människorna för att få sitta. Folk är som gamar över platserna... Jag stod kvar och hoppades på att få mig en plats vid slussen istället där mycket folk brukar hoppa av..

Just då får jag ögonkontakt med en kvinna som står vid en av de lediga platserna, hon har inte satt sig utan vinkar till mig att jag ska komma dit. Jag går självklart dit direkt och hon säger - jag ser att du är gravid och det är självklart att du ska få sitta. Jag blev helt paff - tackade flera flera gånger och hon bara nickade och sa snabbt - jag vet hur ont jag själv kunde ha när jag var gravid och hur tungt det är mot slutet.. Jag tackade åter igen och satt resten av resan med ett leende på läpparna..

Är denna kvinna evigt tacksam - du är värd dagens ros!


Vem/vilka är jordens fattigaste?

Just nu sprids det ett test på nätet där alla kan hjälpa till och bidra till jordens fattigaste människor - kvinnliga småbönder.

Det är Kooperation utan gränser som har startat detta och målet är att samla in 100 000 kronor för att hjälpa dessa kvinnor så att de får chansen att ta sig ur fattigdomen.

Testet består av endast 7 st frågor och för varje person som svarar så skänks 5 kr från ett av deras partnerföretag till denna verksamhet.

Det tar max 1-2 minuter att göra testet - var med och bidra du också! Gör testet här!


Bunkra upp?

Jag älskar att baka, vilket gör att vi oftast har massa gott i frysen. Men nu börjar det sina med godsaker insåg jag när jag gjorde en inventering häromdagen.. Kärleksmumsen hade tagit slut och mjuka pepparkakan börjar sina..

Har tänkt att baka ganska mycket under mina 2,5 vecka jag har hemma innan BF men tänk om lillen får för sig att komma ut tidigare - då har vi inget fikabröd att bjuda på när vi får besök sen. Detta skulle självklart inte vara hela världen då det går att köpa eller om de är snälla nog att ta med sig själva när de kommer men eftersom det är så mysigt att stå och baka vill jag helst göra det själv.

Att baka:
(  ) Mjuk pepparkak
(X) Kärleksmums
(  ) Kanelbullar
(  ) Saffransbullar
(  )Pepparkakor

Att laga:
(  ) Piroger
(  ) Korvstroganoff
(  ) Köttfärsås
(  ) Lasagne


Igår började jag med detta "bunkrande" och bakade en långpanna med kärleksmums. Riktigt goda sa min sambon som fick äran att smaka den första biten.


Körkortet

Denna helgen har jag verkligen vigt åt mitt blivande körkort. Igår övningskörde jag med mamma och idag var det dags igen - men denna gången ska jag köra med pappa. Vi tränade på backning och fickparkering - riktigt skoj! Sen körde vi även en sväng mot farsta/sköndal där jag hört att många får köra under själva uppkörningen...

Fick bra med beröm av pappa så nu känns det riktigt bra - kanske är dags att boka tid för teorin + uppkörningen snart?



Nu ska jag få i mig lite lunch, lilleman i magen är väldigt aktiv idag - fick mig några ordentliga buffar medans vi körde...




Mormor shoppar vidare..

Idag övningskörde jag med mamma (som jag berättade om tidigare) och hon berättade då att hon hade köpt både pepparkaks och saffransbulle bodiesen. Hon hade inte kunnat stå emot - de var ju så söta! Sen hade hon också köpt ett par bruna velourbyxor som matchar (+ två par andra byxor i strl 62). Strl 56 blev det iaf - har en känsla av att jag inte behöver att oroa mig för att tvätta, kommer ha kläder som räcker för minst en vecka i den storleken även om vi skulle behöva byta två gånger per dag för att blöjan läcker/lillen kastar upp maten...

Lindex Shop Online - Velourbyxa


Under vår övningskörningslektion åkte vi till farsta centrum där jag passade på att köpa en munkjacka till mig på HM som jag hade tänkt blir perfekt att ha med till förlossningen. Sen kunde varken jag eller blivande mormor låta bli att inte handla något sött bebisplagg när vi ändå var där, kom därifrån med ett set var med byxa + body i strl 62.

Har spenderat eftermiddagen med att tvätta alla nyinköpta bebiskläder, dessa hänger nu på tork och ska sen vikas in i lillens garderob



Vägen till körkortet

Teori teori teori... Att körkorts teori kunde vara så enormt segt att plugga trodde jag aldrig! Men men bara att kämpa vidare, mitt mål är ju att jag ska skriva provet och köra upp innan Baby K kommer och tiden börjar rinna ut.

Ska snart ut och övningsköra med mamma (TACK TACK TACK pappa för att du har bytt till vinterdäck på vår bil redan)... Wish me luck!

Pepparkaksbody

Min mamma är så gullig - skickar mms på lunchen på två nya bodies de har fått in på Lindex som hon undrar om jag vill ha till Baby K..

Lindex Shop Online - Body

Jag hittade bara den ena på deras hemsida nu, men den andra ser likadan ut fast det är saffransbullar på istället. Funderar på om man kanske ska slå till på denna ovan.. Det är ju bara för söt! Skulle passa perfekt att ha under hela december - det är ju ändå juletider!!

Men hur många bodies behövs egentligen i strl 56? Just nu har vi ganska många bodys i strl 56, tror faktiskt vi är uppe i 7 st redan och det känns väldigt mycket om man läser på andra sidor där folk kanske bara har 7 bodies totalt i strl 50 och 56. Men jag känner inte för att tvätta hela tiden utan vill hellre ha lite större valmöjlighet när det gäller kläderna. Sen kan man ju alltid sälja kläderna på tradera sen för speciellt slitna lär det inte bli om man bara kan använda dessa 2-3 veckor (beroende på hur snabbt han växer såklart)...

Inför förlossningen

Nu har vi börjat förbereda oss hemma lite smått inför förlossningen. Igår skrev jag ut en förlossningsplan för oss att fylla i från Karolinska, Huddinge. Tänkte att vi kan börja fylla i den lite smått så vi kan lägga den bland de andra papprerna som ska med till förlossningen sen, såsom blodgrupperingen osv.

Sen har jag även vigt två korgar i garderoben till kläder och prylar som ska med till förlossningen till både bebis, mig och sambon.

Hittills har jag packat..

Till mig:
- Två amningstoppar

Till pappa:
- Inget än så länge

Till bebis:
- Fleeceoverall
- 2 byxor med tossor
- 2 omlottbodies
- 2 dreggelhaklappar
- 1 filt
- 1 paket tvättservetter

Övrigt:
- Papper från barnmorskan


Ska snart komplettera med kläder till mig och pappan, men vill inte sno åt mig mina eller hans skönaste mjukisbyxor för tidigt. Det är ju ändå några veckor kvar och jag vill kunna använda dessa i några veckor till. Kamera, mobil, necessär och sånt kommer packas ner i sista minuten eftersom detta är saker vi använder oss av dagligen.


Uppdatering försäkringskassan

Äntligen har mina inkomstdetaljer uppdaterats på försäkringskassans hemsida (tog "bara" 5 veckor) och jag har lagt in en begäran om mina första föräldrardagar i december (känns stort!!).

Planerar att vara hemma mellan till 1 april 2012 som det ser ut nu. Undrar hur det blir att komma tillbaka till jobbet efter så lång tid?

Även fast FK's hemsida är ganska logisk när man fyller i sina dagar så har jag ändå bokat in mig på ett informationsmöte i november ca 1,5 vecka innan BF - eftersom jag ändå är hemma då och bara väntar på vår lilleman.

Senaste inköpen

Lilla Baby K's garderob utökas åter igen med två söta plagg från Lindex, en liten veloroverall och sen matchande body.

Lindex Shop Online - Velouroverall Lindex Shop Online - Body

V35 (34+0)

Kroppen: Nu ökar du snabbare i vikt, upp till drygt ett halvt kilo varje vecka. Av det går cirka 300 gram till barnet. Om du ökar väldigt mycket i vikt kan det bero på att du samlar på dig vätska. Det är oftast normalt men kan även vara ett av flera tecken på en komplikation. Mot slutet av graviditeten går du på fler besök hos barnmorskan för att till exempel upptäcka om blodtrycket stiger. Många får halsbränna, magen känns ofta full och det är svårt att hitta sköna ställningar på natten. Du får räkna med att vakna några gånger per natt för att kissa och vända dig i sängen.
Vid den här tiden gör barnmorskan en sammanfattning om hur din graviditet har varit. Du kan skriva ett förlossningsbrev där du skriver lite om dig själv och dina förväntningar på förlossningen, samt vilken form av stöd som du tror att du och din partner kommer att behöva.

Barnet: Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar. Du känner nu varje dag hur barnet rör på sig och det är inte ovanligt att du lagt märke till att ditt barn har en speciell dygnsrytm, som ofta fortsätter efter att barnet är fött.





Uppdaterad babylista

Nu har vi köpt lite flera saker så jag tyckte det var på tiden att uppdatera babylistan. Som ni ser är det mest saker kvar att köpa från apoteket, men några saker kommer vi också köpa när vi hämtar ut babyskyddet i mitten av november på babyland, såsom leksaksmobil till vagnen/sängen, regnskydd osv...

Vagn:
(X) Barnvagn - Brio Go
(  ) Regnskydd/Myggnät
(X) Åkpåse

(X) Filt
(X) Vagnleksak/Mobil
(X) Reflex

Bil:
(X) Babyskydd - Brio
(X) Basdel till babyskydd

Sova:
(X) Spjälsäng (Vi har fått av sambons syster)
(X) Spjälskydd
(X) Madrass (Vi har fått av sambons syster)
(X) Täcke/Filt
(  ) Kudde
(X) Lakan
(X) Plastad frotté
(X) Påslakanset
(X) Leksaksmobil/Speldosa
(X) Gosedjur

Sköta om:
(X) Skötbädd (ska ha den på bänken ovanför TT/TM)
(X) Våtservetter
(  ) Blöjor
) Skötväska
(X) Blöjhink - Anglecare, fick tillsammans med vår babybox

Äta:
(X) Bröstpump
(  ) Nappflaska
(X) Haklappar
(X) Dreggelhaklappar 10 stycken

Bada:
(  ) Babyolja (olivolja)
(X) Badhandduk med huva

Mini-Apotek:
) Inotyol, kräm mot röd bebisrumpa
(  ) Febertermometer
(  ) Idomin
(  ) Bröstvårtskräm
(  ) Nagelsax

Övrigt:
(X) Filtar
(X) Amnings-BH
(X) Amnings kupor
(X) Bärsele - Ergobaby
(  ) Nappar 2 stycken 0-2 mån


Besök hos barnmorskan V34 (33+2)

Idag var det åter igen dags för besök hos barnmorskan.

SF mått: 31 cm
Hjärtslag: 146 bpm
Vikt: + 10 kg
Järn och socker värdet var fortfarande bra och blodtrycket likaså.

Nästa besök: 28 oktober

Foglossningen (smärtan i bäckenet) är fortfarande kvar och pendlar lite i styrka under dagen. Men jag måste åka hemifrån mycket tidigare än normalt när jag ska till jobbet då det tar mycket längre tid att gå från tunnelbanan. Men jag får mycket fönstershopping gjord under min lilla prommenad...


Ont ont ont...

Smärtan i bäckenet blir värre och värre, eller det känns iaf så. Värst är det på kvällen/natten och det börjar bli jobbigt att ta sig upp för nattliga toalettbesök.

49 dagar (förhoppningsvis) kvar - bara att härda ut?

Dags för julklappar?

Jag har funderat lite på det här med julklappar.. BF är den 1 december och har jag otur så kanske jag får gå 15 dagar över tiden och vem vill ge sig ut mitt i julruschen med en sån ny bebis?

Har därför börjat spana lite redan nu på stan efter saker och sen tänkte jag att man kunde beställa på nätet och bara behöva gå till postkontoret och hämta ut allt. Kan ju vara mysigt att sitta hemma med en liten plutt och slå in alla paket i vintermörkret..


Äntligen frisk.. eller så gott som.

Det var med blandade känslor jag åkte till jobbet i morse, har ju varit hemma 2 veckor eftersom jag varit sjuk. Samtidigt som det har varit långtråkigt att bara vara hemma så behövde verkligen min kropp det, idag fick vi gå ganska sakta till bussen då jag fick ont i bäckenet + fick sammandragningar hela tiden (så har det inte varit tidigare).

Nu är det 24 arbetsdagar kvar (mån-fre) innan jag går på semester och sen föräldrarledighet - gud vad jag längtar!!

Detta var även första natten jag sov utan att behöva ta någon hostmedicin, så det är ju klara framsteg - jag är frisk, eller så gott som.


Vagn - check!

Häromdagen var vi och fullbetalade vagnen på Babyland, vi tog dock inte hem den utan den ska få stanna där tills sluten av november. Känns dumt att ta hem den tidigare iom att garantin registreras vid uthämtning.




När jag var inne på Brios hemsida för någon dag sen såg jag även att de i 2011 katalog hade med en skötväska som passade till vagnen (Brio GO). Den skulle jag vilja ha, funkar ju även för sambon att använda när han är ute själv med lillen också, dvs skötväskan ser inte ut som en riktig handväska som vissa kan göra..


Uppklädd för jul.

Fick igår ett mms av mamma på en underbart söt body de hade fått in på Lindex och jag kunde inte motstå utan svarade snabbt: KÖP!!

Nu har hon lagt undan den och ska köpa den till Baby K, förhoppningsvis kommer strl 56 vara lagom både för julfirande och nyår.

Lindex Shop Online - Body

Den är ju bara för söt!!!

V33 (32+0), 7 okt - 13 okt 2010

Kroppen: Trots att magen är stor är det bra att försöka hålla i gång musklerna så gott det går. Promenader, simning och yoga för gravida brukar kännas bra. Vissa kan inte vara aktiva på grund av olika besvär – för att inte gå upp för mycket i vikt kan man kompensera bristen på motion med att inte äta mer än vanligt. Graviditeten gör att du behöver ungefär 300 kalorier extra per dag. Det motsvaras av ett mellanmål med till exempel en tallrik filmjölk med lite flingor, en smörgås och ett äpple. Ju tyngre du blir desto vanligare är det att fötter och ben svullnar. Ligg gärna med benen högt en stund och använd stödstrumpor hela dagen. Det är bra att sätta på stödstrumporna redan innan du kliver ur sängen. Ett bad kan hjälpa.

Barnet: Barnet ökar snabbt i vikt och väger drygt två kilo. Om det skulle födas nu behöver det lite andningshjälp, värme och hjälp med att få i sig mjölk under några veckors tid. Det finns inte längre så mycket utrymme för barnet att vända sig i livmodern, barnet ställer därför slutgiltigt in sig i förlossningsställning. Vanligast är att barnet vänder sig med huvudet neråt. Tre-fyra procent förblir kvar i sätesställning.

Info hämtad från Familjeliv

Barnmorskan - besök 6

I brist på annan information kan jag berätta om mitt senaste besök hos barnmorskan istället.

SF mått: 29
Hjärtslag: 150
Blodtrycket: Minns inte exakt men det var lägre än tidigare men fortfarande väldigt bra.

Järn + sockervärden tog hon inte denna gången då dessa prover alltid har varit bra (dock kollade ju läkaren detta igår när jag var på vårdcentralen innan jag fick min medicin och dessa var fortfarande bra).


Modell för Lindex...

Vår lilla son kommer se ut som han är en modell för Lindex, i princip alla hans bebiskläder kommer därifrån. Men det är för att både blivande mormor jobbar där och att kläderna är så otroligt fina..

De senaste tillskotten:

Lindex Shop Online - Filt
Lindex Shop Online - Mössa


Lindex Shop Online - Mössa

Effekt av cocillana-etyfin.

Igår tog jag min första dos (5ml) av hostmedicinen cocillana-etyfin, vet inte om den gav någon riktigt effekt direkt. Jag hostade väldigt mycket inatt iaf, men läkaren sa att jag kunde höjja dosen till 10 ml om jag kände att 5 ml inte gav mig något. Men det var nog bra att prova med 5 ml först för man vet ju inte hur man kommer att reagera när man aldrig ätit medicinen innan..

Så nu ska jag prova 7-8 ml ikväll istället men tar 5ml nu på dagen bara enligt anvisningarna...
Rinexinen hjälper väldigt mycket.. Nu kan jag iaf andas genom näsan på dagarna och nätterna, känns bra så man inte missbrukar nässpray och blir beroende av den istället.

Annars då? Jo, bästa natten på länge - fick trots hostan sova i kanske 6 h totalt - REKORD!! Man får vara nöjd för det lilla..

Dags att återgå till soffan - min bästa vän!

Sjukskriven

Har varit dålig uppdatering på sistone, men det är för jag inte haft någon ork eller lust. Gick hem från jobbet i måndags förra veckan pga förkylning och den har bara blivit värre och värre. Nu är det både förkylning, inflammerade bihålor, hosta och värk i hals/bröst (pga hostan).

Var hos läkaren idag och blev sjukskriven även denna veckan så jag ska ha tid på mig att bli bättre. Fick cocillana-etyfin mot hostan och rinexin mot bihålorna. Hoppas att detta ska hjälpa mig. Är i stort behov att få sova, 4 timmar per natt börjar verkligen slita ut mig...



RSS 2.0