Från apoteket till lillen

Idag fick jag med sambon till ICA Maxi för att kunna pricka av lite saker på babylistan. Kom bla. därifrån med en Philips Avent som jag nämnde i ett tidigare inlägg.



Vi köpte allt utom napparna och amningsinläggen på ICA's egna apotek Cura, gäller att passa på att handla där eftersom man kan dra ICA kortet och få poäng på sina köp. Napparna och amninginläggen köpte vi inne i affären, betydligt billigare än på apoteket..

Kommentarer
Postat av: Frida & Wille

Se där :) massa bra saker :D

Jag ska jobba för min sambo i morgon, han kör ut aftonbladet till affärerna runt om kring här i Halland. Så börjar i natt någongång runt 5-6 tiden skulle jag tro. Dem ringer 1 timma innan man ska infinna sig på åkeriet och lasta sina tidningsbussar. Så vi får väl se när dem ringer ;) Det är jag som fixat in honom på det jobbet så jag kan det i sömnen så skulle vi hämta lägenhetsnycklarna i morgon kl 8, och gå igenom besiktningen med dem som bott där innan så då tyckte jag det var bättre om han gjorde det som är lite mera petig än jag när det gäller anmärkning av saker ;) Annars hade jag bara sagt, jaja det blir nog jätte bra och sen står vi med massa saker vi inte gjort om vi skulle flytta:S Så svärmor ska komma och ta Wille i morgonbitti så han kan göra det ostörd :) Och just nu är Wille hos sin morfar så nu har vi nästan fått gjort allt vi ska ha gjort tills i morgon. Känns sjukt gott! Ha en bra kväll :) Kram

2010-10-31 @ 18:28:09
URL: http://willesmamma.wordpress.com

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0