Försäkringskassans informationsmöte

Har pratat lite med en kollega och det verkar bra att skriva upp sig och gå på ett av försäkringskassans informationsmöte. Det verkar så himla lätt när man är inne på deras hemsida och läser men tydligen är verkligheten inte detsamma..


Brio Go

Vi har varit på babyland 2 gånger nu och provkört lite olika barnvagnar. Vi fastnade för en Brio Go då den är väldigt smidig och lätt, jag orkar inte ha någon vagn med 4 fasta hjul då det är ganska bökigt när man går i affärer osv..

Men nu är det ju det här med färgen, vi har bestämt oss för vitt chassi och svart sittdel.



Men vilken färg ska man ha på liggdelen, ska man ta den också i svart eftersom det är smidigast eller ska man slå till på en lite roligare färg? Har sett några på stan med denna blåa vagn och tycker det är rätt fint, men vet inte om det passar bättre på sommaren än på vintern - färgen kanske är för stark då?



Vagnen ska inte beställas förens i augusti så det är ingen stress men man vill ju gärna ha bestämt färgerna innan så man slipper stå i butiken och vela sen.

Namn till bebisen..

Vår lille kille! <3



Nu har vi också börjat prata lite om namn, men jag tänker inte nämna några i bloggen då vi gärna håller det för oss själva. Men det är ganska svårt har vi kommit fram till.. Det är ju något som han ska bära med sig resten av livet..

Svårt men roligt..

Baby boy!

Idag var vi på ultraljudet på mottagningen i liljeholmen. Vi var båda lite nervösa när vi gick dit men det gick över fort när vi träffade vår trevliga BM där.
Hon gick igenom hela den lilles kropp och allt såg helt perfekt ut...

Sen ställde vi frågan: Kan man se vilket kön det är? Hon vågade inte lova något eftersom det kan vara svårt när de kniper ihop och korsar benen (precis som den gjorde då) - men i samma ögonblick som hon sa detta hände något fantastisk... Benen särade på sig och lillen visade upp hela sitt paket - ja det stämmer..

Vi ska få en liten pojke! <3


Första plaggen inhandlade.

Nu kunde vi inte hålla oss längre så vi klickade hem dessa neutrala kläderna från Ellos. Eftersom vi inte vet vilket kön det är på vårt lilla frö så kändes brunt/beige helt rätt. Det kommer vara ganska kyligt när fröet tittar ut i november så då passar overallen perfekt när fröet packas ner i sin lilla bilbarnstol/vagn..



Vi längtar som tusan

RSS 2.0