Vecka 4+6

I morgon går jag in i en ny vecka... Hittade denna bild + info på Vårdguiden


"Den lilla kallas nu för embryo. Den är bara någon millimeter lång och börjar utveckla lungor. Ryggmärgen som tills nu legat helt blottad ska stängas. Anlagen till armar och ben bildas. Även de första blodcellerna och blodkärlen blir till. Hjärtat är bildat i form av ett rör. Det börjar slå. Om åtta månader blir embryot en komplett människa."



Kort citat..

"När du bestämmer dig för att skaffa barn, väljer du att ha ditt hjärta springades utanför kroppen resten av ditt liv"

- vet inte vem som skrivit detta, men det är väldigt kraftfullt!


Jobba med en stor hemlighet

Det är svårt att beskriva det, jag är så jäkla lycklig! Men nu sitter jag här på jobbet och kan inte säga det till någon, det känns alldeles för tidigt för det. Kollegorna får vänta tills minst jag passerat v12.

Så nu sitter jag här med ett fånigt leende..
"Vårt lilla frö"<3


Baby countdown

Hittade den här på nätet och tänkte att det kunde vara kul att ha på bloggen..
Känns länge med 247dagar kvar, men på ett sätt kan det vara bra då man verkligen hinner ställa in sig på att man ska bli mamma.... Helt galet - jag är så lycklig!



"mitt lilla frö, håll ut där inne och snälla stanna kvar så vi får träffa dig"

27:e mars - den största dagen i mitt liv.

Det sägs att det är nyttigt för en kvinna att skriva en dagbok under sin graviditet. Ja ni läste rätt, idag ansluter jag till de gravidas sällskap. Idag den 27 mars 2010 testade vi positivt med CB-digitala och vanliga grav-test.



Går inte med ord att beskriva hur lycklig jag är.. Men skeptiskt som man är så vågar jag inte ta ut något i förskott, nu hoppas jag att mitt lilla frö får stanna kvar i mig minst 36 veckor till..

JAG ÄR GRAVID!

RSS 2.0