Vårt frö = en nallebjörn

Vårt lilla frö ser numera ut som en liten nallebjörn. Hur vet jag detta? Jo, jag var nämligen hos min otroligt snälla gyn idag som lovade mig att jag kunde få komma tillbaka i v10 eller v11 för att kolla att allt fortfarande såg bra ut med den lilla.

Så idag var det dags, 08:00 gick jag in och vi påbörjade undersökningen och på skärmen poppa det direkt fram en bild på vårt frö, eller frö.. Det ser ut som en liten nallebjörn. Han visade mig armarna och benen, huvudet och hela kroppen. Man såg hur den lilla sprattlade och slog runt där inne och hur det lilla hjärtat slog.

Fröet är nu ca 5 cm

Han beräknar förlossningen till den 27 november, så det ligger ganska nära mina uträkningar jag har gjort på nätet. Vi längtar...


BM besök & vardagen

Inskrivningen hos BM är avklarad, vi tog blodtryck, blodprov och flera andra prover och de hon kunde ge resultat på igen såg riktigt bra ut. Mina värden är helt normala och perfekta. Vi pratade om illamåendet och både jag och fästmannen kunde få ställa de frågorna vi hade.

Är verkligen nöjd med BM vi har fått, detta kommer att bli superbra!

Igår berättade jag vår lilla "hemlighet" för en underbar vän och hon blev som vi jätte glad och lycklig för vår skull. Känns skönt att jag har någon nu att prata av mig lite med och någon jag kan dra med mig på långa shoppingrundor.. Har en känsla av att Mr Mr inte kommer orka hänga med på alla dessa vändor..

Annars går tiden ganska sakta, eller gör den verkligen det?
Jag har nu gått in i vecka 11, bara två veckor kvar tills det kommer att kännas säkrare att berätta för några fler.
Men tror att jag kommer att vänta ytterligare innan jag berättar på jobbet, nog skönt att hålla det hemligt så länge det går...


RSS 2.0